Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καμίνι» ο Ναός! (vids)

«Καμίνι» ο Ναός! (vids)
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 22:16

Μαγική ατμόσφαιρα δημιούργησε για μία ακόμη φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι ΓΑΥΡΟΙ έντυσαν και πάλι στα ερυθρόλευκα το Φαληρικό γήπεδο, μη σταματώντας να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα, δίνοντάς της ώθηση με τη δυνατή τους φωνή να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League κόντρα στην Κράσνονταρ.

Ο κόσμος του Θρύλου για μία ακόμη φορά αποτέλεσε τον 12ο παίκτη της ομάδας, δίνοντας από το ξεκίνημα της αναμέτρησης «φτερά» στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έχουν καταφέρει να γίνουν ξανά ένα με την ομάδα, οδηγώντας την στο να πάρει την πολυπόθητη νίκη και να φτάσει με αυτό τον τρόπο πιο κοντά στα αστέρια!

Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του gavros.gr από την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν για μία ακόμη φορά οι ΓΑΥΡΟΙ:

Διαβάστε επίσης

Μόνο ο Θρύλος! (vid)

Μόνο ο Θρύλος! (vid)

Επειδή δεν θα κουνήσετε ποτέ εσείς σεντόνι, το gavros.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε… γεύση από το σεντόνι του Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στο Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ηγέτης του Θρύλου βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα στο μεγάλο πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κράσνονταρ Live 4-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κράσνονταρ Live 4-0 (Τελικό)

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τους Ρώσους στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των ομίλων. Live στις 22:00 στο gavros.gr/CS2.