Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταιγιστικός ο Θρύλος!

Καταιγιστικός ο Θρύλος!
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 00:48

Δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να έχει ξεκινήσει τη χρονιά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει μέχρι στιγμής 5 επίσημους αγώνες και «μετρούν» για τα προκριματικά και τώρα τα πλέι οφ του Champions League, μετρώντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 11-0(!).

Οι αριθμοί του Θρύλου είναι πραγματικά φανταστικοί, με τους «ερυθρόλευκους» να πετούν «φωτιές» στην επίθεση, κρατώντας για 5 διαδοχικά ματς το μηδέν στην άμυνα. Και μάλιστα με πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως είναι οι Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ.

Μία Κράσνονταρ που άφησε εκτός συνέχειας Champions League την Πόρτο και ο Θρύλος της έριξε 4 γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κάνοντας το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πραγματικά, καταιγιστικός ο Θρύλος στο ξεκίνημα της σεζόν, με τους Πειραιώτες να καλούνται να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Και όλα αυτά πριν τελειώσει καλά-καλά το καλοκαίρι. Ο Θρύλος είναι χάρμα ιδέσθαι και δημιουργεί φιλοδοξίες για πολύ μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν. Υπομονή, τα καλύτερα έρχονται!

Διαβάστε επίσης