Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εξουδετέρωσε το μεγάλο ατού της Κράσνονταρ

Εξουδετέρωσε το μεγάλο ατού της Κράσνονταρ
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 11:41
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Πολλή συζήτηση είχε γίνει, τις προηγούμενες ημέρες, σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο ο Ολυμπιακός θα αντιμετώπιζε την Κράσνονταρ, στον πρώτο αγώνα, στο Καραϊσκάκη. Μία παράμετρος, η οποία είχε αναδειχθεί, ήταν εκείνη των αντεπιθέσεων, όπως και το γεγονός ότι οι Ρώσοι είναι πολύ δυνατοί, σε αυτό το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός διάβασε καλά το ματς, παρουσιάστηκε έτοιμος κατάφερε να εξουδετερώσει αυτό το ατού των αντιπάλων!

Συνολικά στο ματς, ο Θρύλος δεν δέχθηκε ούτε μία αξιόλογη αντεπίθεση. Πιο αξιοσημείωτη στιγμή, ένα σουτ του -κατά τα άλλα εξαφανισμένου- Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του αρκετά έξω από την περιοχή, και δεν απειλήθηκε η εστία του Σα. Ο Ολυμπιακός είχε μελετήσει άριστα τον αντίπαλο. Τον τρόπο παιχνιδιού του, πήγε σε ένα κοντρολαρισμένο παιχνίδι και ακόμη και όταν προηγήθηκε, δεν… πήραν τα μυαλά των παικτών, αέρα.

Αντιθέτως. Με ηρεμία, με κατοχή, με κυκλοφορία της μπάλας, οι ερυθρόλευκοι ανάγκασαν την Κράσνονταρ να εγκαταλείψει το στιλ παιχνιδιού της και να αναζητήσει ένα πιο σετ παιχνίδι. Το οποίο δεν της βγήκε καθόλου, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κλέβει μπάλες και να βγαίνει σε αντεπιθέσεις! Την χτύπησε με το δικό της παιχνίδι την Κράσνονταρ, ο Πέδρο Μαρτίνς και δικαιώθηκε, πλήρως, με το -δικαιότατο- αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης