Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα είναι η ώρα για τον Αστέρα Τρίπολης

Τώρα είναι η ώρα για τον Αστέρα Τρίπολης
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 16:54

Η Κράσνονταρ και η τεσσάρα, την οποία ο Θρύλος τη φιλοδώρησε στο Καραϊσκάκη, ανήκουν στο παρελθόν. Η χαρά μπορεί να είναι τεράστια, μπορεί να κράτησε… άγρυπνους τους φίλους του Θρύλου, αλλά τώρα… σταματάει. Τώρα, το ενδιαφέρον στρέφεται στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες είναι μπροστά μας, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1, είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον!

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέστη το παραπάνω σαφές, με το μήνυμα, το οποίο ανάρτησε στα Social Media, λίγο νωρίτερα. Ο Πορτογάλος στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου θέλει, πέραν του προφανούς, της νίκης δηλαδή, μια καλή εμφάνιση η οποία θα πιστοποιήσει ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση. Σε καλό… φεγγάρι, συνολικά.

Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει στα ευρωπαϊκά. Χωρίς να… αλλοιώσει τον χαρακτήρα της ενδεκάδας, ο… Profesor θα κάνει αλλαγές, για να φρεσκάρει την ομάδα του και να «τσεκάρει» πρόσωπα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Βασική αλλαγή, μπορεί να είναι εκείνη στην επίθεση, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να παίρνει χρόνο, μπροστά στο κοινό του Θρύλου. Αναμένεται, επίσης, να δούμε βασικό και τον Καμαρά και ενδεχομένως και τον ήρωα της τεσσάρας επί της Κράσνονταρ, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς! Πέραν αυτών, ο Μαρτίνς θα αποφασίσει, για τις υπόλοιπες αλλαγές, στις προσεχείς προπονήσεις. Ο Θρύλος θέλει να συνεχισει τις καλές εμφανίσεις του και να υποτάξει τον Αστέρα, για καλή αρχή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

«Μπράβο αδερφέ» (pic)

«Μπράβο αδερφέ» (pic)

Το μήνυμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς για την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Κράσνονταρ.

«Τίποτα δεν τελείωσε, πρώτος στόχος μας το πρωτάθλημα»

«Τίποτα δεν τελείωσε, πρώτος στόχος μας το πρωτάθλημα»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια των Πειραιωτών μετά το τέλος του ματς με την Κράσνονταρ, μοιράζοντας συγχαρητήρια, αλλά στέλνοντας και μήνυμα ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία, αλλά και της έναρξης του πρωταθλήματος...