Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκλονιστικός! Έμεινε για το ματς, πριν την κηδεία του πατέρα του!

Συγκλονιστικός! Έμεινε για το ματς, πριν την κηδεία του πατέρα του!
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 21:31

Εκ των φροντιστών του Ολυμπιακού, ο Δήμος, το πρωί της Τετάρτης πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα. Έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα! Το νέο έγινε γνωστό αμέσως στο Ρέντη και όλοι έσπευσαν να τον συλλυπηθούν. Ακόμη και ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος του αγώνα και το 4-0, έκανε ειδική αναφορά. Όπως και οι ποδοσφαιριστές, πήγαν πάνω του, για να του αφιερώσουν αυτό το 4-0. Σαν μια… παρηγοριά στο προσωπικό του πρόβλημα.

Είναι συγκλονιστικό πάντως. Παρότι αμέσως του είπαν να πάρει άδεια και να μεταβεί στην Καλαμάτα για τα τυπικά, ο Δήμος ζήτησε να είναι στο ματς. Έτσι και έγινε, για να αναχωρήσει στη συνέχεια για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ώστε να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα του.

Τα συλλυπητήρια και από εμάς. Να είναι καλά να τον θυμάται!

Διαβάστε επίσης

Ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας...

Ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας...

Εξαφανίζονται τα διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους φίλους της ομάδας να πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να πάρουν θέση στην κερκίδα. Συνεχίζεται από τα εκδοτήρια και μέσω Internet η διάθεσή τους.

Πετάει «φωτιές» στο Ναό ο Θρύλος! (vids)

Πετάει «φωτιές» στο Ναό ο Θρύλος! (vids)

Ο Ολυμπιακός είναι καταιγιστικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη φετινή σεζόν, μετρώντας 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων το εντυπωσιακό 10-0!!!