Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επεισόδια στην Σλοβακία από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ...

Επεισόδια στην Σλοβακία από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ...
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 22:13

Διεθνώς ρεζίλι ο ΠΑΟΚ, ξανά και ξανά… Για μία ακόμη φορά οπαδοί του ΠΑΟΚ ενεπλάκησαν σε επεισόδια στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Σλοβακία για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σλοβάκοι οπαδοί φώναξαν «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός» σε εκείνους του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να δείχνουν για ακόμη μία φορά το… κόμπλεξ τους, μη μπορώντας να ακούν για τον Ολυμπιακό, ειδικά μετά το νέο του θρίαμβο επί της Κράσνονταρ.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο «Tehelne Pole» προσπάθησαν, λοιπόν, να επιτεθούν σε εκείνους της Σλόβαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, ωστόσο, μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας τα πράγματα ηρέμησαν λίγο αργότερα...

Διαβάστε επίσης

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το «χρυσό» παιδί από την φτωχή οικογένεια!

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το «χρυσό» παιδί από την φτωχή οικογένεια!

Ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού, για τον οποίο μιλά όλη η Ευρώπη από την Τετάρτη (21/8) το βράδυ, αποτελεί παράδειγμα για κάθε πιτσιρικά, που θέλει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα! Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και η μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο…

Ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας...

Ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας...

Εξαφανίζονται τα διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους φίλους της ομάδας να πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να πάρουν θέση στην κερκίδα. Συνεχίζεται από τα εκδοτήρια και μέσω Internet η διάθεσή τους.