Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι του, ο Μπεργκ δεν υπήρχε στο γήπεδο!»

«Ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι του, ο Μπεργκ δεν υπήρχε στο γήπεδο!»
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 22:50

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, στο ματς με την Κράσνονταρ στον Ναό (4-0), στάθηκε ο Βλάντιμιρ Μπιστρόφ. Με τον πρώην εξτρέμ των Ρώσων να τα… χώνει τόσο σε ολόκληρη την αποστολή, όσο και στον Μάρκους Μπεργκ!

Συγκεκριμένα, ο Μπιστρόφ δήλωσε: «Το ματς δεν πήγε σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Κράσνονταρ. Ο Ολυμπιακός απλά έκανε το παιχνίδι του. Είχε τρεξίματα, σωστή αμυντική ανάπτυξη και έπαιξε από τα άκρα. Η Κράσνονταρ προσπαθούσε να παίξει κάτι σαν ποδόσφαιρο, αλλά έκανε πολλά λάθη, τα οποία είναι ανεπίτρεπτα στο Champions League.

Ο καθένας έπαιζε για τον εαυτό του. Γνωρίζαμε πως θα ήταν στην Ελλάδα. Είδατε, όμως, κανέναν ποδοσφαιριστή να φωνάζει, να παρακινεί τους συμπαίκτες του; Κανείς δεν πήρε πρωτοβουλίες!

Ο Μπεργκ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ακόμα και όταν κέρδισαν την Πόρτο, ήταν σαν να έπαιζαν με 10 παίκτες! Δεν ήταν ούτε στο πρώτο ματς, ούτε στη ρεβάνς! Γιατί χρησιμοποιήθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι; Θα πρέπει να μας απαντήσει ο προπονητής…».

Διαβάστε επίσης

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το «χρυσό» παιδί από την φτωχή οικογένεια!

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το «χρυσό» παιδί από την φτωχή οικογένεια!

Ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού, για τον οποίο μιλά όλη η Ευρώπη από την Τετάρτη (21/8) το βράδυ, αποτελεί παράδειγμα για κάθε πιτσιρικά, που θέλει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα! Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και η μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο…