Ντουντούκα
Τρίμπαλο και τα φιλιά μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σχεδόν τα έχουμε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό για Κωστή»

«Σχεδόν τα έχουμε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό για Κωστή»
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 23:45

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων Νέας Σαλαμίνας-Ολυμπιακού, για τον 19χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Ιωάννη Κωστή, μίλησε ο Δημήτρης Λάζος σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Με τον εκπρόσωπο Τύπου των Κύπριων να αναφέρει στον «Super Sport FM 104,0» τα παρακάτω...

Πού βρίσκεται το θέμα με τον Κωστή και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς;

«Είδαμε το προηγούμενο διάστημα ότι η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Είχαμε πει ότι είμαστε υπό διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό. Είναι σκληρές οι διαπραγματεύσεις! Υπάρχει μια καλή βάση, υπάρχει μια διαπραγμάτευση. Είναι κάποιες συζητήσεις που γίνονται και το θέμα δεν μπορεί να κλείσει από μέρα σε μέρα. Είναι πολλές οι απαιτήσεις που έχουν οι δυο πλευρές, γνωρίζουμε ποιον ποδοσφαιριστή είμαστε έτοιμοι να παραχωρήσουμε και θα το κάνουμε μόνο με τους δικούς μας όρους! Αντιλαμβανόμαστε ότι τα ποσά είναι μεγάλα και εμείς δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή».

Ποια είναι η πιο βασική διαφορά/διαφωνία;

«Σχεδόν τα έχουμε βρει σε όλα. Η διαφορά που υπάρχει είναι στα μπόνους από τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή. Ήδη ο Ολυμπιακός σε κάποια πράγματα που δεν προνοούσε η αρχική συμφωνία, συμφώνησε σε αρκετά από αυτά. Είμαστε υπό διαπραγμάτευση και τέτοιες διαπραγματεύσεις μπορεί να κρατήσουν καιρό».

Αν δεν ικανοποιηθεί η Νέα Σαλαμίνα οικονομικά θα απαντήσετε αρνητικά στον Ολυμπιακό;

«Ασφαλώς, αυτό είναι προφανές! Δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε κανένα ποδοσφαιριστή. Τα δεδομένα είναι ότι υπάρχει μια καλή βάση και τα έχουμε βρει στα περισσότερα από τα ζητήματα. Παραμένουν κάποια εμπόδια, όμως ούτε έχει ναυαγήσει η μεταγραφή, ούτε έχει ολοκληρωθεί».

Υπάρχουν χρονοδιαγράμματα;

«Όχι, δεν υπάρχουν».

Διαβάστε επίσης

#uefamafia και στη Σλοβακία;

#uefamafia και στη Σλοβακία;

Μετά τον Άγιαξ και η Σλόβαν Μπρατισλάβας «γλέντησε» (1-0) τον ΠΑΟΚ! Αλλά για τους Θεσσαλονικείς φταίει και πάλι η διαιτησία! Κλείστε και σε αυτούς τα σύνορα…