Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Κράσνονταρ υποτίμησε τον Ολυμπιακό»

«Η Κράσνονταρ υποτίμησε τον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 10:15

Λόγο για τεράστια λάθη από το τεχνικό τιμ της Κράσνονταρ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη, έκανε με δηλώσεις του ο Βαλερί Γκαζάεφ.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ρωσίας και κάτοχος μάλιστα του κυπέλλου Ουέφα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και νυν βουλευτής, τόνισε ότι οι «ταύροι» δεν προετοιμάστηκαν σωστά για την αναμέτρηση, μιας και παρασύρθηκαν από την πρόκριση κόντρα στην Πόρτο.

«Η αιτία για αυτή τη συντριβή ήταν πρώτα απ' όλα τα τεράστια λάθη του τεχνικού τιμ στην προετοιμασία, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μετά την πρόκριση επί της Πόρτο, προφανώς ήταν σε κατάσταση ευφορίας, υπερτίμησαν τις δυνάμεις τους και υποτίμησαν τον αντίπαλο, οπότε δεν προετοιμάστηκαν σωστά. Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός, μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει χάσει πάνω από 20 σερί παιχνίδια το 2019 και αυτό δείχνει ότι έχει οργάνωση στο παιχνίδι του. Δεν έγινε το ίδιο με την Κρασνοντάρ, τακτικά και ψυχολογικά ήταν απροετοίμαστη για αυτό το επίπεδο.

Με εξέπληξε η επιλογή της ενδεκάδας, δεν ξέρω γιατί δεν ξεκίνησαν Ιγκνάτιεφ και Σουλεϊμάνοφ, αυτοί που μπήκαν στις θέσεις τους δεν έπαιξαν καλά. Ακόμα και αν έχανε με τον Σουλεϊμάνοφ και τον Ιγκνάτιεφ, τουλάχιστον θα έδινε καλές εμπειρίες σε νεαρούς Ρώσους παίκτες. Υπήρχαν βέβαια και προβλήματα με την απουσία του Μαρτίνοβιτς και τον τραυματισμό του Καμπελά.

Κατά τη γνώμη μου, το τεχνικό τιμ της Κρασνοντάρ δεν εκπόνησε σχέδιο για διπλές αναμετρήσεις. Στα προκριματικά πρέπει να είσαι λογικός και να μην αφήνεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν. Γιατί μετά το 0-1 και το 0-2 η ομάδα ξαφνικά άνοιξε και βγήκε μπροστά με την άμυνα γυμνή σαν τους Κοζάκους; Έτσι το 0-2 έγινε 0-4 και τώρα πρέπει να κερδίσει εντός έδρας 5-0, κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό με μία ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού.

Στην Ευρώπη πρέπει να έχεις στρατηγική, το έχουμε δει και με τη Μάντσεστερ Σίτι, που πετάει στο πρωτάθλημα γιατί είναι πιο εύκολο να διορθώσεις τα λάθη σου στην διάρκεια του ''μαραθωνίου'', αλλά στα νοκ - άουτ έχει πρόβλημα. Στα διπλά παιχνίδια κάθε απόφαση και κάθε λάθος του προπονητή μετράει. Θεωρώ τον προπονητή της Κρασνοντάρ Μουσάεφ πολλά υποσχόμενο, ελπίζω ότι θα χρησιμοποιήσει αυτή την εμπειρία για να διορθώσει τα λάθη του. Ένα καλό αποτέλεσμα είναι καλύτερο από μία μεγάλη εμφάνιση, αλλά η Κρασνοντάρ δεν έκανε τίποτα από τα δύο. Ελπίζουμε στο θαύμα για τη ρεβάνς, αλλά στη ζωή μας δεν γίνονται θαύματα», τόνισε ο Γκαζάεφ.

Διαβάστε επίσης

Ο ετήσιος Αγιασμός στο Ρέντη (vid)

Ο ετήσιος Αγιασμός στο Ρέντη (vid)

Παρουσία του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης (22/8) ο Αγιασμός για το τμήμα ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων».