Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δείχνει πλήρης μέσα στο γήπεδο…

Δείχνει πλήρης μέσα στο γήπεδο…
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 14:47

Η ομάδα δείχνει έτοιμη να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η καλή δουλειά, έγινε το βράδυ της Τετάρτης με την Κράσνονταρ. Ο Ολυμπιακός τη διέλυσε με 4-0 και είναι πολύ κοντά στο να ξεπεράσει το εμπόδιο της. Το εμπόδιο μιας ομάδας με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία και μπάτζετ, μεγαλύτερα από κάθε άλλη ελληνική ομάδα!

Τα αφιερώματα για τα οικονομικά οφέλη που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός δίνουν και παίρνουν. Μαζί και τα μεταγραφικά σενάρια. Για… μπαμ και μπουμ ακούμε και βλέπουμε, αλλά αυτή τη στιγμή, ένα μετράει. Η ομάδα δείχνει πλήρης μέσα στο γήπεδο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί που σε πέντε αναμετρήσεις σε προκριματικά και πλέι οφ, έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Αυτά πρέπει να τα υπολογίζουμε άπαντες.

Στην τελική, αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει μετά και από τον αγώνα με την Κράσνονταρ. Επίσης ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει κίνηση εντυπωσιασμού για να κερδίσει τον κόσμο του. Τον έχει δίπλα του, με τη στήριξή του μπαίνει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα, από τη στιγμή που δείχνει μια εξαιρετική εικόνα και πλήρης μέσα στο γήπεδο, καλό θα είναι να κατέβουν οι τόνοι και τα σενάρια κάποιων…

Διαβάστε επίσης