Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι Κουμπαράκης και βοηθοί έκαναν λάθη στα περσινά ματς με τον Αστέρα!

Οι Κουμπαράκης και βοηθοί έκαναν λάθη στα περσινά ματς με τον Αστέρα!
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 18:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια σύντομη ανάλυση, πάντα με αγωνιστικά κριτήρια του ρέφερι (Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης) και των βοηθών (Χατζηνάκος της ΕΠΣ Δράμας και Τζιώτζιος της ΕΠΣ Θράκης):

*Πριν ένα χρόνο, συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου 2018, το δίδυμο Κουμπαράκη, Τζιώτζιου (της ΕΠΣ Θράκης και οι δυο) είχαν οριστεί στον αγώνα Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0. Όμως, έγιναν ρεζίλι στο 45', όταν σε γύρισμα του Πάρντο, η μπάλα βρήκε ξεκάθαρα το απλωμένο χέρι του Ντιόγκο μέσα στην περιοχή. Τόσο ο ρέφερι, όσο και ο βοηθός είχαν ορατότητα της φάσης, πιο εύκολη περίπτωση δεν μπορούσε να είναι. Κι όμως, ο Κουμπαράκης δεν καταλόγισε το πέναλτι! Αντίθετα, σωστά ο ρέφερι έδωσε πέναλτι στο 41' σε ανατροπή του Φορτούνη.

*Ο Κουμπαράκης δίνει εξετάσεις για διεθνής και όλοι ξέρουμε τι... τράβηξε πέρσι ο Ολυμπιακούς από αυτούς που ήταν υποψήφιοι πέρσι (Τζήλος, Σκουλάς, Διαμαντόπουλος) πριν γίνουν αλλά και αφότου έγιναν! Ο Κουμπαράκης ορίζεται για πέμπτη φορά στον Ολυμπιακό. Επίσης, στο περσινό ματς Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1, δεν είδε την ανατροπή του Παντένσε από τον Ρότσα, όμως είναι δύσκολη περίπτωση. Αντίθετα τα πήγε καλά, στα επίσης περσινά ματς Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0 και Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2, όπου μια κίτρινη στον Φορτούνη στο 58' ήταν αυστηρής έως ανύπαρκτη, θα μπορούσε να την αποφύγει, όμως, γενικά, είχε μια καλή διαιτησία.

*Στον ίδιο αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2 για την περσινή 18η αγωνιστική, πρώτος βοηθός του Κουμπαράκη ήταν ο Χατζηνάκος (Δράμας) που μαζί με τον Τζιώτζιο θα τον πλαισιώσουν στο Καραϊσκάκη. Σε αυτό το ματς, συγκεκριμένα στο 74', ο Χατζηνάκος άφησε τον Μανιά να δημιουργήσει ευκαιρία, ενώ υπήρχε οφσάιντ. Αντίθετα ήταν σωστός στο 84', όταν δεν μέτρησε γκολ του Αστέρα, καθώς ο Βαλιέντε ήταν εκτεθειμένος. Από φέτος θα υπάρχει και VAR και στο Καραϊσκάκη θα ελέγχει ο Σιδηρόπουλος, με βοηθό τον Καλαμπόκη (Αιτ/νιας).

Διαβάστε επίσης