Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πάθος του Βαλμπουενά!

Το πάθος του Βαλμπουενά!
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 20:32

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος παικταράς έχει καταφέρει με το… καλημέρα να δείξει την τεράστια αξία του, οδηγώντας τον Θρύλο προς τους ομίλους του Champions League.

Ο Βαλμπουενά έχει καταφέρει να σκοράρει μέχρι στιγμής 1 γκολ, ενώ έχει μετρήσει συνολικά 3 ασίστ, έχοντας γενικά συμμετοχή στα 5 από τα 11 γκολ των «ερυθρόλευκων» στα πρώτα 5 επίσημα παιχνίδια τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό η συμβολή του στο επιθετικό παιχνίδι των Πειραιωτών είναι τεράστια. Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερη συμβολή έχει στο πάθος που βγάζουν οι «ερυθρόλευκοι» στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βαλμπουενά, δείχνει συνεχώς το πόσο γουστάρει που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο φάνηκε και κόντρα στην Κράσνονταρ. Σε κάθε στημένη μπάλα που κέρδιζαν οι «ερυθρόλευκοι» ο Γάλλος άσος ξεσήκωνε τους ΓΑΥΡΟΥΣ να φωνάξουν με όλη τους τη δύναμη για την αγαπημένη τους ομάδα, δίνοντάς της ώθηση να φτάσει τελικά στην εμφατική νίκη με 4-0.

Ο Γάλλος παικταράς ήρθε στον Ολυμπιακό για να γίνει πρωταθλητής και να επιστρέψει στα αστέρια, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του σε γαλλικό Μέσο οπ Φρανσουά Μοντεστό, και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στο Λιμάνι.

Με όλους να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια, βοηθώντας τους Πειραιώτες να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης

Σκοράρει με κάθε τρόπο ο Θρύλος!

Σκοράρει με κάθε τρόπο ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βρει λύσεις στην επίθεση, πετυχαίνοντας γκολ με διαφορετικούς τρόπους και διαφορετικούς πρωταγωνιστές.