Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Θρύλου στην πρεμιέρα για την επιστροφή στην κορυφή! (pic)

Η αποστολή του Θρύλου στην πρεμιέρα για την επιστροφή στην κορυφή! (pic)
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 20:49

Την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου (24/08) στις 21:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης». ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης των «ερυθρόλευκων» έκανε γνωστούς τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τους Αρκάδες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να πάρει μαζί του 24 παίκτες, ετοιμάζοντας όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, να κάνει ροτέισον στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Θρύλος θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή, κάτι το οποίο είναι αποφασισμένοι να πετύχουν όλοι στις τάξεις της ομάδας.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Σεμέδο, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Αβραάμ, Τοροσίδης, Σισέ, Σουντανί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. / The squad players selected ahead of the match against Asteras Tripolis FC. ????⚪️⚽️ #Olympiacos #Slgr #OLYAST #Squadlist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Σκοράρει με κάθε τρόπο ο Θρύλος!

Σκοράρει με κάθε τρόπο ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βρει λύσεις στην επίθεση, πετυχαίνοντας γκολ με διαφορετικούς τρόπους και διαφορετικούς πρωταγωνιστές.