Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερος σε ασίστ ο Βαλμπουενά στην Ευρώπη!

Δεύτερος σε ασίστ ο Βαλμπουενά στην Ευρώπη!
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 01:10

Ο Ματιέ Βαλμπουενά «μετακόμισε» στον Ολυμπιακό για να δώσει… άλλο «αέρα» στην επίθεση. Και ήδη, στα πρώτα πέντε του ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα, κάνει… πράγματα και θαύματα!

Με τον Γάλλο σούπερ σταρ να έχει μεγάλη συνεισφορά στην έως τώρα εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία του Θρύλου. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετρά τρεις ασίστ, αλλά και ένα γκολ!

Μάλιστα, ο Γάλλος παιχταράς είναι στη δεύτερη θέση των δημιουργών, στα προκριματικά και τα πλέι οφ του Champions League! Με τον πρώην μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Μάριν, να έχει μία ασίστ παραπάνω και να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Υπενθυμίζεται, ότι μέχρι τώρα, ο «μαέστρος» της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει… τροφή σε τρεις διαφορετικούς συμπαίκτες του. Στον Γκιλιέρμε, στο 4-0 επί της Βικτόρια Πλζεν, στον Μασούρα, στο εκτός έδρας 1-0 επί της Μπασακσεχίρ και στον Ραντζέλοβιτς, στην «τεσσάρα» επί της Κράσνονταρ…

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός βρίσκει παικταράδες και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Ο Ολυμπιακός βρίσκει παικταράδες και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αποτελεί έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που πίστεψαν και επένδυσαν οι «ερυθρόλευκοι», με τον νεαρό Σέρβο να τους δικαιώνει με το… καλημέρα… Με μία ακόμη τέτοια επένδυση να είναι και αυτή του Νεμάνια Νίκολιτς!