Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο δρόμος για το 45ο ξεκινάει!

Ο δρόμος για το 45ο ξεκινάει!
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 22:26

Δύο χρόνια μακριά από τον τίτλο του πρωταθλήματος είναι πάρα πολλά για μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Όλοι, φυσικά, έχουν δει και αντιληφθεί τι έχουν γίνει αυτά τα δύο χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης.

Ο Θρύλος, όμως, είναι πλέον πανέτοιμος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται, στην κορυφή.

Ο δρόμος για το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του ξεκινάει το βράδυ του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε μίνι ροτέισον, έχοντας τη δυνατότητα να πράξει κάτι τέτοιο, έχοντας ένα πολύ πλήρες ρόστερ, ενόψει και της ρεβάνς με την Κράσνονταρ την επόμενη εβδομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο πρώτος και μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Τους το επισήμανε και ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του μετά τον θρίαμβο επί της Κράσνονταρ.

Άπαντες γνωρίζουν ότι για να τα καταφέρουν θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δώσουν το 100%, αρχής γενομένης από το ματς με τους Αρκάδες. Οι Πειραιώτες δείχνουν ότι είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, να νικήσουν και την… εξυγίανση τη φετινή σεζόν και να επιστρέψουν εκεί όπου αξίζουν να βρίσκονται.

Ο δρόμος για το 45ο πρωτάθλημα ξεκινάει, και όπως έχει φανεί από τα πρώτα επίσημα ματς του Ολυμπιακού για το Champions League, θα είναι εκτός από δύσκολος και λαμπρός, με τον Θρύλο να έχει την ποιότητα για να πετύχει τη φετινή σεζόν όλους τους στόχους του!

Διαβάστε επίσης

«Νταμπλ και ομίλους Champions League!»

«Νταμπλ και ομίλους Champions League!»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, καθώς και για την πρόκριση στους ομίλους του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, έδωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης…

Η… πρώτη φορά του Ραντζέλοβιτς!

Η… πρώτη φορά του Ραντζέλοβιτς!

Ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού μετρά, σε συλλογικό επίπεδο, 18 γκολ και 13 ασίστ, όμως ποτέ μέχρι την Τετάρτη (21/8) δεν είχε σκοράρει δύο σε ένα ματς...