Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε…»

«Ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε…»
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 01:25

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, στο ματς με την Κράσνονταρ στον Ναό, στάθηκε ο Γιουνές Ναμλί σε δηλώσεις του!

Ο Δανός εξτρέμ, με δηλώσεις του στα ρωσικά Μέσα, σχολίασε: «Όλοι είναι πραγματικά αναστατωμένοι από το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς! Φαινόταν, σαν να ήθελε να νικήσει περισσότερο από εμάς!

Μιλήσαμε στο ημίχρονο και οι προπονητές μας είπαν ότι δεν παίζαμε καλά, αλλά το σκορ ήταν μόνο 0-1. Μας ζήτησαν να παίξουμε πιο γρήγορα, πιο επιθετικά, να δείξουμε τις ικανότητές μας και να πιέσουμε περισσότερο. Όμως δεν το κάναμε. Κάναμε… ηλίθια λάθη και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε. Όμως, αυτό είναι το επίπεδο του Champions League, δεν σου επιτρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορείς να προκριθείς με τέτοια απόδοση.

Δεν πρέπει να παραδοθούμε, πρέπει να μην τα παρατήσουμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όλα είναι πιθανά, κανένας δεν περίμενε ότι θα σκοράραμε τρεις φορές με την Πόρτο, αλλά το κάναμε.

Τώρα πρέπει να βάλουμε ακόμα περισσότερα. Είναι σημαντικό να μην σκύψουμε το κεφάλι, αλλά να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός βρίσκει παικταράδες και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Ο Ολυμπιακός βρίσκει παικταράδες και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αποτελεί έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που πίστεψαν και επένδυσαν οι «ερυθρόλευκοι», με τον νεαρό Σέρβο να τους δικαιώνει με το… καλημέρα… Με μία ακόμη τέτοια επένδυση να είναι και αυτή του Νεμάνια Νίκολιτς!