Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θρύλε, γερά, γερά, πρωτάθλημα ξανά!»

«Θρύλε, γερά, γερά, πρωτάθλημα ξανά!»
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 22:13

Τρομερή ατμόσφαιρα δημιούργησαν για μία ακόμη φορά οι ΓΑΥΡΟΙ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του Θρύλου στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κόσμος των Πειραιωτών δεν σταμάτησε να φωνάζει και να υποστηρίζει την αγαπημένη του ομάδα, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κορυφή, εκεί δηλαδή όπου αξίζουν να βρίσκονται.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βλέπουν ότι κάτι πολύ μεγάλο «χτίζεται» και βρίσκονται στο πλευρό αυτής της προσπάθειας, ώστε ο Θρύλος να πετύχει τη φετινή σεζόν όλους του τους στόχους.

Ο κόσμος ήταν και πάλι ο 12ος παίκτης της ομάδας, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι θα αποτελέσει την ασπίδα του συλλόγου, στον δρόμο για το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Διαβάστε επίσης

«Λύγισε» ο Αχιλλέας με το δώρο για τον γιο του, Γρηγόρη! (pics)

«Λύγισε» ο Αχιλλέας με το δώρο για τον γιο του, Γρηγόρη! (pics)

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έδωσε μία φανέλα της ομάδας στον Αχιλλέα Σταύρου, πιστό φίλο του Θρύλου, με το όνομα του γιου του, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Έκανε το πρώτο βήμα για το 45ο!

Έκανε το πρώτο βήμα για το 45ο!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, δίχως να φορτσάρει, ενόψει Ρωσίας. Το γκολ ο Ελ Αραμπί, πρώτο του, με πέναλτι στο 6’.

Ανατρίχιασε όλος ο Ναός! (vid)

Ανατρίχιασε όλος ο Ναός! (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον 90χρονο Νίκο Χάσικο, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο ηλικιακά κάτοχο διαρκείας των Πειραιωτών. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Άνοιξε λογαριασμό ο Ελ Αραμπί!

Άνοιξε λογαριασμό ο Ελ Αραμπί!

Ο Μαροκινός φορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 6’ της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε το 1-0 για τους Πειραιώτες, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Θρύλου στο φετινό πρωτάθλημα!