Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντεμπούτο για Σουντανί!

Ντεμπούτο για Σουντανί!
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 21:41

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποιεί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Χιλάλ Σουντανί.

Ο Αλγερινός άσος του Θρύλου βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα, όντας έτοιμος να συστηθεί και επίσημα στον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Ο Σουντανί μάλιστα θα αγωνιστεί σε ρόλο… Βαλμπουενά στο αποψινό παιχνίδι, όντας πανέτοιμος και αποφασισμένος να δείξει την αξία του και ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί, ότι ο Σουντανί είχε έναν μικροτραυματισμό στο ξεκίνημα της προετοιμασία της ομάδας και έτσι είχε μείνει πίσω σε θέμα ετοιμότητας, όμως, πλέον είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους», αρχή γενομένης στην πρεμιέρα τους με τους Αρκάδες.

Διαβάστε επίσης

Άνοιξε λογαριασμό ο Ελ Αραμπί!

Άνοιξε λογαριασμό ο Ελ Αραμπί!

Ο Μαροκινός φορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 6’ της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε το 1-0 για τους Πειραιώτες, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Θρύλου στο φετινό πρωτάθλημα!

Ανατρίχιασε όλος ο Ναός! (vid)

Ανατρίχιασε όλος ο Ναός! (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον 90χρονο Νίκο Χάσικο, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο ηλικιακά κάτοχο διαρκείας των Πειραιωτών. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Πάντα κοντά ο ηγέτης του Θρύλου!

Πάντα κοντά ο ηγέτης του Θρύλου!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Τι είχες ΠΑΟ, τι είχα πάντα...

Τι είχες ΠΑΟ, τι είχα πάντα...

Ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Λαμία στην πρεμιέρα τους οι «πράσινοι»… Μα καλά αυτοί δεν ήταν που εντυπωσίαζαν στα φιλικά στην Ολλανδία… Τι όχι;