Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμεινε στην ισοπαλία η Κράσνονταρ

Έμεινε στην ισοπαλία η Κράσνονταρ
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 21:01

Αρνητικών αποτελεσμάτων συνέχεια για την Κράσνονταρ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ρωσίας.

Το σκορ άνοιξαν μόλις στο 5' οι φιλοξενούμενοι χάρη στο τέρμα του Κρικόβιακ. Ο μέσος της Λοκομοτίβ έκανε κούρσα από τον χώρο του κέντρου, έκανε ένα χαλαρό σουτ, με τον Σαφόνοφ να κάνει γκέλα... ολκής και να δέχεται το γκολ.

Όσο περνούσε η ώρα η Κράσνονταρ πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίζει λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά του Σουλεϊμάνοφ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν, προσπαθώντας να φτάσουν στο τέρμα που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς, ωστόσο ο Μπεργκ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να μείνει το 1-1 μέχρι και το τέλος του ματς.

Κράσνονταρ: Σαφόνοφ, Σπάχιτς, Φιόλουσον, Ούτκιν (68' Ναμλί), Βάντερσον, Πετρόφ, Όλσον, Βιλένα (71' Καμπόλοφ), Στότσκι, Σάπι, Ιγκάτιεφ (75' Μπεργκ)

Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκιγιέρμε, Ιντοβού, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Μουρίγιο, Ζιβογκλιάντοφ, Ζεμαλεντίνοφ, Μίραντσκουκ (72' Μίραντσουκ Αλ.), Κρικόβιακ, Μπαρίνοφ, Σμόλοφ

Διαβάστε επίσης