Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα κοντά ο ηγέτης του Θρύλου!

Πάντα κοντά ο ηγέτης του Θρύλου!
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 21:28

Δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα βρέθηκε και πάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Θρύλου έδωσε το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Θρύλου, δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή του στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, έχει βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και στα 6 επίσημα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν!

Ο ηγέτης του Θρύλου είναι και θα συνεχίζει να βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, πανηγυρίζοντας και εκείνος το πρώτο βήμα της για την επιστροφή στην κορυφή και στο 45ο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Ντεμπούτο για Σουντανί!

Ντεμπούτο για Σουντανί!

Ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού πραγματοποιεί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Άνοιξε λογαριασμό ο Ελ Αραμπί!

Άνοιξε λογαριασμό ο Ελ Αραμπί!

Ο Μαροκινός φορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 6’ της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε το 1-0 για τους Πειραιώτες, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Θρύλου στο φετινό πρωτάθλημα!

Τι είχες ΠΑΟ, τι είχα πάντα...

Τι είχες ΠΑΟ, τι είχα πάντα...

Ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Λαμία στην πρεμιέρα τους οι «πράσινοι»… Μα καλά αυτοί δεν ήταν που εντυπωσίαζαν στα φιλικά στην Ολλανδία… Τι όχι;