Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φάνηκε η κούραση από το ματς της Τετάρτης»

«Φάνηκε η κούραση από το ματς της Τετάρτης»
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 23:37

Δύσκολο και ανταγωνιστικό θα είναι και το φετινό πρωτάθλημα όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και στη νίκη του Θρύλου με 1-0, τόνισε ότι η ομάδα του είχε μια κούραση εξαιτίας και του αγώνα της Τετάρτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova»:

«Σήμερα πραγματικά το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Μετά την Τετάρτη δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε. Τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τον τίτλο είναι πολλά περισσότερο από αυτά που κάναμε σήμερα».

Στην ερώτηση για το αν ήταν πολλές οι αλλαγές που επέλεξε απάντησε: «Δεν ήταν οι αλλαγές. Οι παίκτες ξέρουμε ότι είναι έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης. Σήμερα η εικόνα δεν είχε καμία σχέση με αυτή που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το αν έβγαλε συμπεράσματα από τους νέους παίκτες που έπαιξαν: «Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα και δεν περίμενα αυτό το ματς. Ξέρω τι μπορούν να δώσουν οι παίκτες. Από κάποιους περίμενα περισσότερα. Φάνηκε ότι υπήρχε μία κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης και ήταν λογική. Το συμπέρασμα είναι ότι το πρωτάθλημα αυτό θα είναι δύσκολο, ανταγωνιστικό και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί για να το κατακτήσουμε».

Διαβάστε επίσης

MVP o Ελ Αραμπί!

MVP o Ελ Αραμπί!

Ο Μαροκινός φορ αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Έκανε τη δουλειά, και τώρα Κράσνονταρ! (pic)

Έκανε τη δουλειά, και τώρα Κράσνονταρ! (pic)

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ξεκινώντας με νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Έκανε το πρώτο βήμα για το 45ο!

Έκανε το πρώτο βήμα για το 45ο!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, δίχως να φορτσάρει, ενόψει Ρωσίας. Το γκολ ο Ελ Αραμπί, πρώτο του, με πέναλτι στο 6’.

«Λύγισε» ο Αχιλλέας με το δώρο για τον γιο του, Γρηγόρη! (pics)

«Λύγισε» ο Αχιλλέας με το δώρο για τον γιο του, Γρηγόρη! (pics)

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έδωσε μία φανέλα της ομάδας στον Αχιλλέα Σταύρου, πιστό φίλο του Θρύλου, με το όνομα του γιου του, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.