Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε»

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε»
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 00:36

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο σκόρερ του Θρύλου, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» παράλληλα τόνισε ότι του είναι πολύ ευχάριστο να αγωνίζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» μιας και ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μου αρέσει να κινούμαι γύρω από την περιοχή, να κυνηγάω φάσεις και εκτός περιοχής. Το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό είναι να βάζει γκολ αλλά πρέπει και να κινείται για να δημιουργεί χώρο και ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του», είπε αρχικά για τον τρόπο που του αρέσει να αγωνίζεται για να συνεχίσει αναφερόμενος στο ματς λέγοντας:
«Με τις ευκαιρίες που χάσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα, όμως τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής είναι πάντα ιδιαίτερα και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε».

Για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι ευχάριστο να παίζω σε αυτό το γήπεδο με τον κόσμο να μας βοηθάει. Στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε περισσότερο».

Διαβάστε επίσης

«Κρατάμε τη νίκη, είμαστε ευχαριστημένοι»

«Κρατάμε τη νίκη, είμαστε ευχαριστημένοι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ότι ήταν υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ενόψει της ρεβάνς με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League.