Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ουσιώδης, αλλά δεν παραβλέπει τις παραφωνίες

Ουσιώδης, αλλά δεν παραβλέπει τις παραφωνίες
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 10:34

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και εχθρός του τέλειου είναι το… τελειότερο. Εντάξει, υπερβολή, αλλά το πιάνετε το νόημα. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σούπερ, χθες βράδυ, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνοι, μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοσή του, όπως έκανε κόντρα στην Κράσνονταρ, λίγες ημέρες πριν. Αλλά είχε ουσία, έπαιξε όσο χρειαζόταν.

Δεν πρέπει να παραβλέπει κανείς, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές αλλαγές, στην ενδεκάδα του. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει με… 14 παίκτες στη φετινή μάχη. Πρέπει όλοι να έχουν ρυθμό και να βοηθούν. Να συμμετέχουν, στη μεγάλη προσπάθεια. Και με αυτό το σκεπτικό, δοκίμασε πρόσωπα. Είναι λογικό, η ομάδα να εμφανίσει μία σχετική έλλειψη «χημείας» με τις αλλαγές στη σύνθεσή της. Αυτό, με τον χρόνο, θα διορθωθεί και θα βελτιωθεί.

Αμυντικά δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα και ο Σισέ με τον Σεμέδο έδειξαν ότι μπορούν επίσης να τα πάνε καλά, όποτε χρειαστεί. Ο Πορτογάλος είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και η παρουσία του στα μετόπισθεν δίνει τεράστια ώθηση και στους υπόλοιπους της άμυνας. Το ίδιο και ο καλός Ομάρ. Όπως χθες. Έχει κάνει πολλά εξαιρετικά ανεβάσματα και δείχνει ότι στο καλό του βράδυ, μπορεί να κάνει συνολικά τον Ολυμπιακό καλύτερο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εντόπισε, τι δεν πήγε καλά, με τον Αστέρα Τρίπολης. Και θα το διορθώσει. Όπως, επίσης, κρατά τα θετικά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός του έφτασε στη νίκη και το πρώτο τρίποντο της σεζόν, παρότι δεν εμφανίστηκε ως ο γνωστός… ισοπεδωτικός Ολυμπιακός. Είναι ακόμη η αρχή. Και το βάρος έχει πέσει, τούτη την ώρα, στην πρόκριση των ομίλων του Champions League.

Σιγά-σιγά, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο Θρύλος, στο σύνολό του, όλοι οι παίκτες του δηλαδή, θα πιάσουν τα γνώριμα στάνταρ απόδοσης και θα βρουν την απόλυτη «χημεία» μεταξύ τους, όποια και αν είναι η σύνθεση της ενδεκάδας.

Διαβάστε επίσης

Έφηβος… ετών 90! (vid)

Έφηβος… ετών 90! (vid)

Ζήστε ξανά τις υπέροχες στιγμές από το Καραϊσκάκη, χθες βράδυ, με τον 90χρονο έφηβο, κ. Νίκο Χάσικο.

Ώπα, τι έγινε; Εδώ… μόκο; (vids)

Ώπα, τι έγινε; Εδώ… μόκο; (vids)

Που ήταν οι υπέρμαχοι της… εξυγίανσης, όταν τα πέναλτι ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και δεν υπήρχε ούτε οφσάιντ στην αρχή της φάσης, ούτε τίποτα; Για πείτε μας για τραβήγματα…