Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στριμωχτήκαμε στη γωνία στο πρώτο ματς»

«Στριμωχτήκαμε στη γωνία στο πρώτο ματς»
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 12:28

Λίγη ώρα μετά το 1-1 της Κράσονταρ με τη Λοκομοτίβ, ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας του στον αγώνα πρωταθλήματος, αλλά και την επικείμενη ρεβάνς, ανάμεσα στον Θρύλο και τη ρωσική ομάδα. Ο Σουηδός επιθετικός στάθηκε στη δυσκολία του ανατρέψει η Κράσνονταρ το 4-0 του πρώτου ματς, αλλά και στο ότι όλα μπορούν να γίνουν, στο ποδόσφαιρο…

«Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, η Λοκομοτίβ πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και έπρεπε να αντιδράσουμε. Τα πρώτα 20-30 λεπτά δεν ήταν καλά για εμάς, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο και αποκτήσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Νομίζω πως έπρεπε να κερδίσουμε», είπε για το ματς πρωταθλήματος και συνέχισε:

«Οι οπαδοί θέλουν να σχολιάζουν, πάντα έχουν την γνώμη τους. Αν είναι δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα, θα πουν άσχημα πράγματα. Δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτά, πρέπει να προπονούμαστε περισσότερο και να παίζουμε. Ίσως έχουν δίκιο για το παιχνίδι στην Ελλάδα. Ήταν μεγάλη αποτυχία για μας.

Πάντα προσπαθώ να παίζω καλά. Είμαι καινούριος στην ομάδα και δεν είναι τόσο εύκολο για μένα. Η ομάδα μας σταδιακά βρίσκει το ρυθμό της, γίνεται πιο δυνατή. Το παιχνίδι στην Ελλάδα είναι η εξαίρεση σε ένα γενικότερο σερί καλών αγώνων που είχαμε. Το 4-0 είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο για εμάς».

Όσον αφορά στη ρεβάνς της Τρίτης, με τον Θρύλο, ο Μπεργκ σημείωσε: «Στριμωχτήκαμε στη γωνία στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε από το πρώτο λεπτό. Πιστεύω στην ομάδα και στο καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ μας έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Ο Νταμίρ Σκόμινα διαιτητής στη Ρωσία

Ο Νταμίρ Σκόμινα διαιτητής στη Ρωσία

Ο Σλοβένος ρέφερι, ο οποίος σφύριξε τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, θα διευθύνει τη ρεβάνς της Τρίτης με τους Ρώσους.

Έφηβος… ετών 90! (vid)

Έφηβος… ετών 90! (vid)

Ζήστε ξανά τις υπέροχες στιγμές από το Καραϊσκάκη, χθες βράδυ, με τον 90χρονο έφηβο, κ. Νίκο Χάσικο.