Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάχιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα»

Σπάχιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα»
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 14:54

Ο Ολυμπιακός έκανε πιο εύκολη τη δουλειά του, ενόψει της ρεβάνς με την Κράσνονταρ, κερδίζοντας με 4-0 στο πρώτο ματς, ωστόσο ο αρχηγός των Ρώσων, Ούρος Σπάχιτς, δεν το βάζει κάτω και μέσω δηλώσεών του, τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα, για να γυρίσουν την κατάσταση.

«Θα είναι δύσκολα την Τρίτη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά 30.000 οπαδοί θα μας δώσουν ώθηση. Στην Ελλάδα κάναμε πολλά λάθη, δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο. Ήταν μία εμπειρία, έχουμε μία νεανική ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπάχιτς.

Διαβάστε επίσης

«Προηγείται το οφσάιντ, ως μη γενόμενα τα υπόλοιπα» (audio)

«Προηγείται το οφσάιντ, ως μη γενόμενα τα υπόλοιπα» (audio)

«Πρώτα έπρεπε να εξεταστεί και να υποδειχθεί το οφσάιντ. Ως μη γενόμενο, ό,τι έγινε μετά», τα λόγια του πρώην διεθνούς διαιτητή, Ηρακλή Τσίκινη, για την φάση του 80’ χθες στο Καραϊσκάκη. Κι άλλο πλήγμα για την προπαγάνδα κατά του Θρύλου!

Αστείρευτη αγάπη, δάκρυα χαράς (vid)

Αστείρευτη αγάπη, δάκρυα χαράς (vid)

Η συγκινητική στιγμή χθες στο Καραϊσκάκη, με τον Κώστα Καραπαπά να παραδίδει στον Αχιλλέα Σταύρου, πατέρα του μικρού Γρηγόρη, δύο «ερυθρόλευκες» φανέλες με τα ονόματά τους!