Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διασυρμός και στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ...

Διασυρμός και στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ...
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 23:52

ΑΕΚ κουράγιο, έχει και πιο κάτω… Και εσείς το γνωρίζεται πολύ καλά, αφού κάποιοι σαν είχαν ρίξει στην Γ’ Εθνική για να γίνουν… επενδυτές...

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τον διασυρμό στην Ευρώπη από την Τράμπζονσπορ, είδαν και την Ξάνθη στο πρωτάθλημα να τους διασύρει, κάνοντας ό,τι θέλει μέσα στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας τη νίκη με 2-1.

Μία ακόμη ντροπιαστική ήττα για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις κάθε αντιπάλου. Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού ούτε φέτος μπήκε το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά το τέλος αυτού, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ, με την… γιούχα να τα λέει πραγματικά όλα. Ακόμη και στο γκολ του Ολιβέιρα για το 2-1 στο 90' ο κόσμος «έκραξε»...

Μία τραγική ΑΕΚ, η οποία ρεζιλεύτηκε ξανά και από ότι φαίνεται θα υπάρχει και ανάλογη συνέχεια...

Η ΑΕΚ είχε μείνει με 10 παίκτες, ιστορικό γεγονός, με τον Παπαδόπουλο αν και «ζορίστηκε» να αποβάλλει ορθά τον Ζεράλδες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 34’. Με την Ξάνθη να το εκμεταλλεύεται και με γκολ των Γουίλιαμ στο 67’ και Μπαριέντος στο 78’ να παίρνει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης