Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα αστέρια πάμε!

Στα αστέρια πάμε!
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 23:01

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το βράδυ της Τρίτης (27/08) την Κράσνονταρ στην Ρωσία στον επαναληπτικό μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι Πειραιώτες έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα από τη νίκη τους με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι ακόμη η πρόκριση δεν έχει «κλειδώσει», όντες αποφασισμένοι να το πράξουν αυτό με μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση και γιατί όχι και με μία νίκη.

Ο Θρύλος θα αγωνιστεί στην Ρωσία σαν να μην είχε γίνει το πρώτο παιχνίδι, όπως τόνισαν και στις δηλώσεις τους στη συνέντευξη Τύπου οι Πέδρο Μαρτίνς και Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να μην επαναπαυτούν και να δώσουν και πάλι το 100% τους, παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η επιστροφή του Θρύλου στα αστέρια είναι πάρα πολύ κοντά και όπως γίνεται αντιληπτό η «δίψα» όλων είναι τεράστια, κάτι το οποίο θα πρέπει να φανεί και στα 90 λεπτά της ρεβάνς με την Κράσνονταρ.

Το πάθος ξεχειλίζει για να κουνήσει ξανά σεντόνι ο Ολυμπιακός και άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να παίξουν με το… μαχαίρι στα δόντια για να σημειώσουν μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά!

Ο Θρύλος είναι πανέτοιμος να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην ελίτ της Ευρώπης, στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και όλοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν ό,τι έχουν για να τα καταφέρει!

Διαβάστε επίσης