Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασφάλεια μεν, προσοχή δε

Ασφάλεια μεν, προσοχή δε
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 09:28

Η 27η Αυγούστου ξημέρωσε, ως μία ημέρα, η οποία έχει όλα τα… φόντα, για να μείνει στην ιστορία. Να αποτελέσει μία, ακόμα, χρυσή σελίδα, στην ιστορία του Ολυμπιακού, τη γραμμένη με χρυσά γράμματα, με δόξα. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου βρίσκονται μπροστά σε μία, ακόμα, μεγάλη πρόκληση, έτοιμοι να κάνουν το τελευταίο άλμα, πριν βρεθούν -και με τα δύο πόδια- στους ομίλους του Champions League.

Η πρώτη αναμέτρηση, εκείνη του Καραϊσκάκη, ανήκει πλέον στο παρελθόν και το μόνο που ο Ολυμπιακός έχει ως προίκα είναι το σκορ της. Το 4-0, το οποίο δίνει μία σχετική ασφάλεια, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, ικανό να κάνει σοβαρή ζημιά, εφόσον ο Ολυμπιακός του το επιτρέψει. Η Κράσνονταρ είναι επικίνδυνη και χρειάζεται προσοχή. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του, οφείλουν να μην το βγάλουν, ούτε λεπτό από το μυαλό τους.

Ο Θρύλος έχει μία χρυσή ευκαιρία. Να χτυπήσει την Κράσονταρ με το -παραδοσιακό- παιχνίδι της. Να την περιμένει, καρτερικά και με συμπαγή διάταξη και να την χτυπήσει στις κόντρες. Θα χρειαστεί προσήλωση στο αγωνιστικό του πλάνο. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και απόλυτη προσοχή, για όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα χρειαστεί να μην παρασυρθεί από το παιχνίδι των Ρώσων και πέσει σε παγίδα. Έχει το πάνω χέρι. Έχει το πλεονέκτημα. Και καλείται να το δείξει, απέναντι στην εξαιρετική και πανάκριβη Κράσνονταρ. Και απόψε το βράδυ…

Διαβάστε επίσης

«Παραμένει στο στόχαστρο της Σέλτικ ο Ομάρ»

«Παραμένει στο στόχαστρο της Σέλτικ ο Ομάρ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Σκωτσέζοι θα τα δώσουν όλα τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση δεξί μπακ, με τον Νορβηγό άσο του Θρύλου να παραμένει στα… ραντάρ τους.