Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνς για την πρόκριση! (pic)

Οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνς για την πρόκριση! (pic)
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 20:44

Πανέτοιμος για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 22:00 την Κράσνονταρ στην Ρωσία στη ρεβάνς του 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη όσο αναφορά στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα των «ερυθρόλευκων». Έτσι, ο Θρύλος θα παραταχθεί με την επιτυχημένη συνταγή και στην Ρωσία για να «σφραγίσει» την πολυπόθητη πρόκριση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σα θα βρίσκεται κάτω από την εστία των Πειραιωτών, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης, με τους Ποντένσε και Μασούρας στις πτέρυγες. Τέλος, ο Βαλμπουενά θα ξεκινήσει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκερέρο.

Αναλυτικά η 11αδα του Θρύλου στη μεγάλη ρεβάνς με την Κράσνονταρ: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Κράσνονταρ! / The line-up for today's match against @fckrasnodar! ????⚪️ #Οlympiacos #UCL #KRAOLY #LineUp @championsleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης