Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια πρόκριση, διέσυρε την Κράσνονταρ!

Τεράστια πρόκριση, διέσυρε την Κράσνονταρ!
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 23:57

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πανάξια ξανά στους ομίλους του Champions League… Και το έκανε με πολύ εκκωφαντικό τρόπο, αποκλείοντας κατά σειρά την Βικτόρια Πλζεν, Μπασακσεχίρ και τέλος την Κράσνονταρ πριν επιστρέψει στα αστέρια.

Ο Θρύλος είχε πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην Κράσνονταρ, μία ομάδα πολλών εκατομμυρίων, η οποία είχε αφήσει εκτός την πανίσχυρη Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν πέρασε απλά το εμπόδιο της Κράσνονταρ… Την ισοπέδωσε, τη διέσυρε… Πανηγυρίζοντας μία τεράστια πρόκριση με 2 νίκες, 4-0 στο Καραϊσκάκη και 2-1 στην Ρωσία, και συντελεστή τερμάτων το εντυπωσιακό 6-1.

Οι Πειραιώτες έδειξαν πόσο πολύ «διψούσαν» για να αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ταπεινώνοντας την Κράσνονταρ, η οποία έμοιαζε με… ομαδούλα απέναντι σε αυτό τον καταπληκτικό Ολυμπιακό.

Αυτός είναι ο Θρύλος της Ευρώπης, ο οποίος έγραψε για μία ακόμη φορά ιστορία, κάνοντας περήφανη ξανά τη χώρα μας, προσφέροντάς της πάρα πολύ σημαντικούς βαθμούς στη «μάχη» που δίνει να ανέβει στην κατάταξη της UEFA.

Διαβάστε επίσης

«Είσαι στο μυαλό…» (vid)

«Είσαι στο μυαλό…» (vid)

Πανηγύρισαν με τη ψυχή τους οι παίκτες του Θρύλου τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Πολλά νεύρα από τους Ρώσους...

Πολλά νεύρα από τους Ρώσους...

Οι ποδοσφαιριστές της Κράσνονταρ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι, βλέποντας τον Ολυμπιακό να παίρνει εύκολα την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League, κλωτσώντας στο… ψαχνό τους παίκτες των «ερυθρόλευκων».