Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ακόμη μια μεγάλη βραδιά για την ομάδα»

«Ακόμη μια μεγάλη βραδιά για την ομάδα»
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 00:35

Πανευτυχής ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Κράσνονταρ και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League από τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αποθέωσε τους παίκτες του για την προσπάθειά τους, ενώ επίσης ευχαρίστησε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την στήριξη.

«Πάνω απ’ όλα σημασία έχει η πρόκριση. Ήταν ο στόχος μας από την αρχή και είχαμε δουλέψει πάρα πολύ γι’ αυτό. Είναι σημαντικό για τον σύλλογο. Παίξαμε κόντρα σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, που είναι υποψήφιος για τον τίτλο στη Ρωσία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες για την αυτοθυσία, την προσπάθεια και τη συγκέντρωση που είχαν. Επίσης, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τον πρόεδρο που μας στήριξε και είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όλοι οι αντίπαλοι ήταν δύσκολοι, η Πλζεν, η Μπασακσεχίρ και τώρα η Κράσνονταρ. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε καλό επίπεδο και δώσαμε δύσκολα παιχνίδια. Ευτυχώς την ώρα που δεθήκαμε γκολ καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Σήμερα ήταν ακόμη μία μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό. Ήμασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και επιβάλλαμε το δικό μας παιχνίδι μέσα στο γήπεδο».

Για το ταβάνι της ομάδας και αν θέλει αντίπαλο: «Στόχος ήταν η πρόκριση και είμαστε ευτυχισμένοι. Ξέρουμε ότι θα ανέβει το επίπεδο τώρα. Από αύριο ξεκινάει η αποκατάσταση, γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς πρωταθλήματος. Όταν γίνει η κλήρωση θα δούμε τους αντιπάλους και θα τους αναλύσουμε».

Διαβάστε επίσης

Όταν έχει στο τιμόνι έναν… οπαδό!

Όταν έχει στο τιμόνι έναν… οπαδό!

Είναι μόνο η αρχή. Αυτή η πρόκριση είναι το ελάχιστο, από τα όνειρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον Ολυμπιακό! Οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι…