Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν έχει στο τιμόνι έναν… οπαδό!

Όταν έχει στο τιμόνι έναν… οπαδό!
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 00:39
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Αυτό που έχει ο Ολυμπιακός, αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να καταφέρει να το ισοσκελίσει και να το ξεπεράσει, ΚΑΜΙΑ ομάδα. Γιατί καμία άλλη ομάδα, στην Ελλάδα και ίσως το 99% των ομάδων, στην Ευρώπη, δεν έχουν Πρόεδρο… οπαδό! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι, ίσως, ο πιο… τρελός οπαδός του Ολυμπιακού! Ο μεγαλύτερος οπαδός της ομάδας.

Εδώ και δύο χρόνια, περίπου, κάνει ακριβώς ό,τι χρειάζεται, για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και να ζει, όλος ο ερυθρόλευκος οργανισμός, βραδιές όπως η αυτή στο Κράσνονταρ! Τεράστιες προκρίσεις, νίκες, βραδιές ευρωπαϊκές επιπέδου τις οποίες μόνο ο Ολυμπιακός ξέρει να ζει…

Το επίπεδο ανεβαίνει. Διαρκώς. Αυτή η ομάδα διαρκώς γιγαντώνεται. Και ο λόγος είναι απλός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχίζει να κάνει τις κινήσεις εκείνες, οι οποίες απαιτούνται, για να συνεχίσει η ομάδα να ανεβαίνει τον ανηφορικό δρόμο που έχει μπροστά της. Στον Ολυμπιακό δεν άρεσαν ποτέ τα εύκολα. Από την άλλη, τα εύκολα δεν άρεσαν ποτέ, ούτε στον κ. Μαρινάκη… «Είμαστε μαχητές, έχουμε μάθει να πολεμάμε», ήταν τα λόγια του, περισσότερες από μία φορές! Και τα κάνει πράξη. Διαρκώς…

Οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι… Όσο ο Θρύλος έχει έναν… ΓΑΥΡΟ, έναν οπαδό, στο τιμόνι της ομάδας, όλα θα πηγαίνουν, διαρκώς, από το καλό, στο καλύτερο!

Διαβάστε επίσης

Εκεί θα απολαύσετε τον Θρύλο! (pics)

Εκεί θα απολαύσετε τον Θρύλο! (pics)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται και εμείς στο gavros.gr σκεφτήκαμε να βρούμε λύσεις σε όλους τους αντιπάλους του για το από πού μπορούν να τον απολαύσουν.