Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδειξε ξανά ότι δεν παίρνει χαμπάρι από έδρες!

Έδειξε ξανά ότι δεν παίρνει χαμπάρι από έδρες!
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 14:17

Σε ένα ακόμα παιχνίδι τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός έμεινε αήττητος. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να πήγαν στο Κράσνονταρ με το υπέρ τους 4-0 του «Γ. Καραϊσκάκης», όμως πήγαν στη Ρωσία με σκοπό να παράξουν ποδόσφαιρο και όχι να καθίσουν στο σκορ της πρώτης αναμέτρησης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πει στους ποδοσφαιριστές του να προσέξουν ιδιαίτερα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Εκεί όπου η Κράσνονταρ έχοντας και τον παράγοντα έδρα, θα ήταν αρκετά πιεστική προκειμένου να πετύχει το γρήγορο γκολ. Ειδικά μαζί με τον κόσμο της ο οποίος γέμισε το «Krasnodar Stadium».

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να δέχθηκαν πρώτοι τέρμα, όμως έδειξαν ότι δεν... μάσησαν. Ούτε από την πίεση των Ρώσων, ούτε από την πίεση της έδρας. Η απάντηση ήταν άμεση, μιας και ο Ολυμπιακός στην αμέσως επόμενη φάση μετά το γκολ του Ούτκιν, ο Θρύλος σκόραρε με τον Ελ Αραμπί και έδωσε άλλο αέρα στην αναμέτρηση. Ήρθε στη συνέχεια και το δεύτερο γκολ του φορ των «ερυθρόλευκων» και... έδεσε το γλυκό.

Μην ξεχνάμε ότι μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παραμένει αήττητος από την αρχή της φετινής σεζόν, τόσο στα ευρωπαϊκά του ματς όσο και σε εκείνο του πρωταθλήματος. Και φυσικά αυτό κάτι δείχνει.

Διαβάστε επίσης