Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί που ανήκει, πολύ περήφανος για όλους»

«Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί που ανήκει, πολύ περήφανος για όλους»
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 14:42

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για την μεγάλη επιτυχία των «ερυθρόλευκων» με την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της ομάδας, τονίζοντας ότι με σκληρή δουλειά κάθε ημέρα χτίζεται ένας ακόμα πιο δυνατός Ολυμπιακός, ενώ μάλιστα έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλους για αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία.

«Μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση χθες στο Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός μας επέστρεψε, εκεί όπου πραγματικά του ανήκει και μας αξίζει, στα φωτεινά αστέρια του Champions League ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Είμαι πολύ περήφανος για όλους και φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Ενωμένοι και με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε κάθε ημέρα να χτίζουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό, έναν Ολυμπιακό που μας κάνει να ονειρευόμαστε και να στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ», έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση χθες στο Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός μας επέστρεψε, εκεί όπου πραγματικά του ανήκει και μας αξίζει, στα φωτεινά αστέρια του Champions League ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Είμαι πολύ περήφανος για όλους και φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Ενωμένοι και με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε κάθε ημέρα να χτίζουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό, έναν Ολυμπιακό που μας κάνει να ονειρευόμαστε και να στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ! @olympiacosfc @championsleague #UCL #Olympiacos #Family #Win #WeKeepOnDreaming #WeRuleThisLand #Marinakis #Piraeus #LovePiraeus #Greece

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) on

Διαβάστε επίσης

Αδύνατον! Ο Ευαγγέλου με Λάρισα

Αδύνατον! Ο Ευαγγέλου με Λάρισα

Ο ρέφερι που τα είχε κάνει μαντάρα στο παιχνίδι της προηγούμενης σεζόν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού.