Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος της Ευρώπης!

Ο Θρύλος της Ευρώπης!
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 19:08

Ο Ολυμπιακός έγραψε για μία ακόμη φορά ιστορία το βράδυ της Τρίτης (27/08) πανηγυρίζοντας μία σπουδαία πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Ο Θρύλος επιστρέφει στα αστέρια, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται…

Οι «ερυθρόλευκοι» για 19η φορά στην ιστορία τους θα βρεθούν στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη (29/08) και στην οποία θα βρίσκονται τα ονόματα των κορυφαίων 32 ομάδων της Ευρώπης…

Μάλιστα, ο Θρύλος βρίσκεται στην 7η θέση με τις περισσότερες παρουσίες στους ομίλους του Champions League, μαζί με την Άρσεναλ, πάνω από τεράστιες ομάδες, με μυθικά μπάτζετ, όπως οι Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Παρί Σεν Ζερμέν, Άγιαξ, Ντόρτμουντ, Μπενφίκα κ.α.

Για να μπορέσει να καταλάβει κανείς το τι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη αρκεί να δει ότι μόνο η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου, η Πόρτο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους έχουν περισσότερες συμμετοχές από αυτόν στους ομίλους του Champions League.

Αυτός είναι ο Θρύλος της Ευρώπης! Η κορυφαία ομάδα της Ελλάδος, η οποία συνεχώς μεγαλώνει το όνομά της και στο ευρωπαϊκό στερέωμα, ανήκοντας στην ελίτ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον 19 παρουσίες στους ομίλους του Champions League, όταν όλες οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες έχουν 14. ΠΑΟ και ΑΕΚ, δηλαδή, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα κουνήσει ποτέ του σεντόνι.

Διαβάστε επίσης

Δεν... πέφτει με τίποτα!!! (pics)

Δεν... πέφτει με τίποτα!!! (pics)

Ματιέ Βαλμπουενά και Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ακόμη «τρελαμένοι» με την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, κάτι το οποίο έδειξαν και μέσω των social media.