Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ονειρευόμουν από παιδί αυτή τη στιγμή, θα δώσουμε τα πάντα» (pic)

«Ονειρευόμουν από παιδί αυτή τη στιγμή, θα δώσουμε τα πάντα» (pic)
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 21:11

Ένα ακόμη όνειρο του Παπέ Αμπού Σισέ θα γίνει πραγματικότητα μέσω του Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Θρύλου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League, κάτι το οποίο όπως τόνισε και σε ανάρτησή του ονειρευόταν από μικρό παιδί.

Ο Σισέ επισήμανε ότι είναι πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα του, ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την βραδιά στην Ρωσία κόντρα στην Κράσνονταρ, ενώ τέλος υπογράμμισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα, ώστε να συνεχίσουν στην Ευρώπη και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Η χθεσινή βραδιά θα είναι μία βραδιά που θα θυμάμαι, παίρνοντας και επίσημα την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League! Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για την ομάδα μου και πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Από τότε που ήμουν παιδί, ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Θα δώσουμε τα πάντα να σας κάνουμε περήφανους, παίζοντας καλά και στα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια (δεν βλέπω την ώρα για την αυριανή κλήρωση!) και για να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!».

Διαβάστε επίσης