Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γλιτώνει τα χειρότερα, αλλά θα λείψει…

Γλιτώνει τα χειρότερα, αλλά θα λείψει…
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 22:07
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ο ίδιος ο Σεμέδο έδειξε την εξέλιξη με τον τραυματισμό του. Με ανάρτησή του στο Instagram επισήμανε πως σύντομα θα είναι πίσω, αλλά η αλήθεια είναι πως πάγωσαν όλοι.

Ο Πορτογάλος στόπερ, ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κράσνονταρ και έγινε αλλαγή. Βέβαια, η περίπτωσή του δεν ήταν τόσο απλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σεμέδο ενοχλήσεις είχε και πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πολλοί φοβήθηκαν ότι μπορεί να έχει και τα χειρότερα. Λογική η σκέψη. Για απλή κάκωση πήγαινε στο γόνατο ο Φορτούνης και κατέληξε στο χειρουργείο με επέμβαση για ρήξη χιαστών. Ο Σεμέδο, από την πρώτη στιγμή, δεν έδειχνε να ανησυχεί το ιατρικό τιμ για κάτι τέτοιο.

Η επίσημη διάγνωση στη μαγνητική που έκανε, θα γίνει το πρωί της Πέμπτης. Τότε θα ανακοινωθεί τι ακριβώς έχει, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχει πειραχτεί λίγο ο μηνίσκος του. Το θέμα είναι αν θα χρειαστεί να μπει στη διαδικασία καθαρισμού ή όχι, αν θα το ξεπεράσει με θεραπείες.

Οι πρώτες ενδείξεις, λένε για διάστημα απουσίας ενός μήνα. Μπορεί να είναι και λιγότερο, όμως. Βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση, ο Σεμέδο χάνει σίγουρα τα δύο επόμενα ματς πρωταθλήματος, παρότι ακολουθεί και διακοπή μετά την ΑΕΛ. Η λογική, λέει πως θα χάσει και την πρεμιέρα του Champions League…

Περιμένοντας, όμως, και την επίσημη διάγνωση, για να δούμε τι ακριβώς έπαθε. Το θετικό, είναι ότι γλίτωσε τα χειρότερα. Κι αυτό, σημαίνει πολλά.

Διαβάστε επίσης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τήρησε την υπόσχεση του!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τήρησε την υπόσχεση του!

Τον Απρίλιο του 2018, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε…». Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, ο Θρύλος βρίσκεται ξανά εκεί όπου ανήκει! Στους ομίλους τους Champions League…