Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Ροζάριο για τον Λοβέρα»

«Ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Ροζάριο για τον Λοβέρα»
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 22:48

Για προφορική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ροζάριο Σέντραλ για τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα κάνουν λόγο στην Αργεντινή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα του 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μένει να δώσει το τελικό «οκ» για συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Λοβέρα θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και όπως φαίνεται οι Πειραιώτες τα δίνουν όλα για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο Αργεντινός δημοσιογράφος αποκαλύπτει και όρους της συμφωνίας των δύο πλευρών, με τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει για ένα ποσό της τάξεως των 3.3 εκατομμυρίων ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Κάτι το οποίο μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης

Διαρκής άνοδος για τον Μαρτίνς!

Διαρκής άνοδος για τον Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ανέβηκε ακόμη 11 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των κορυφαίων τεχνικών, βρισκόμενος μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League στην 65η θέση!

«Ερυθρόλευκη» πεντάδα με 11 γκολ!

«Ερυθρόλευκη» πεντάδα με 11 γκολ!

Οι Ελ Αραμπί, Σεμέδο, Γκερέρο, Ραντζέλοβιτς και Γκιλιέρμε έχουν σκοράρει πάνω από δύο τέρματα έκαστος, στα έως τώρα επτά φετινά ματς του Ολυμπιακού…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τήρησε την υπόσχεση του!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τήρησε την υπόσχεση του!

Τον Απρίλιο του 2018, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε…». Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, ο Θρύλος βρίσκεται ξανά εκεί όπου ανήκει! Στους ομίλους τους Champions League…