Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκη» πεντάδα με 11 γκολ!

«Ερυθρόλευκη» πεντάδα με 11 γκολ!
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 23:27

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη θέση του. Εκεί, όπου ανήκει! Στους ομίλους του Champions League. Με τους Πειραιώτες να… πετούν έξω τρεις ομάδες, την Βικτόρια Πλζεν, την Μπασακσεχίρ και την Κράσνονταρ! Και, μάλιστα, με συγκομιδή γκολ 13-1, σε έξι ευρωπαϊκά ματς!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει ελκυστικό, απολαυστικό ποδόσφαιρο. Μπαλάρα! Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο (24/8) με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης, με γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί…

Η ομάδα του Πειραιά, λοιπόν, μετρά 14 τέρματα έως τώρα, σε επτά ματς σε Ευρώπη και Ελλάδα. Με τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου να «χτυπούν» από παντού, βρίσκοντας με κάθε τρόπο το δρόμο προς τα δίχτυα!

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει πέντε σκόρερ με πάνω από δύο γκολ! Ο λόγος για τους Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Γκιλιέρμε και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο με δύο τέρματα και τον Ελ Αραμπί, με τρία. Πεντάδα, με 11 γκολ...

Διαβάστε επίσης

Διαρκής άνοδος για τον Μαρτίνς!

Διαρκής άνοδος για τον Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ανέβηκε ακόμη 11 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των κορυφαίων τεχνικών, βρισκόμενος μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League στην 65η θέση!