Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκλονιστικός Μαρινάκης: «Δείξτε στην Ευρώπη τι μπορούμε να κάνουμε!» (vid)

Συγκλονιστικός Μαρινάκης: «Δείξτε στην Ευρώπη τι μπορούμε να κάνουμε!» (vid)
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 13:42

Υπέροχες στιγμές, με σπουδαία λόγια! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχοντας κάνει πράξη, όλα όσα είχε υποσχεθεί, βάζοντας ξανά τον Ολυμπιακό, εκεί όπου ανήκει, στους ομίλους του Champions League, μιλά στους ποδοσφαιριστές. Λίγη ώρα μετά την επική πρόκριση. Μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Κράσνονταρ, ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανακοινώνει το πριμ στους παίκτες και θέτει τους στόχους, για τη σεζόν: Πρωτάθλημα και όσο πιο ψηλά γίνεται, στην Ευρώπη!

«Ακόμη μία φορά να σας συγχαρώ όλους. Όπως είχαμε πει και στον Πειραιά με ένα παιχνίδι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έπρεπε να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Όλοι είδαμε πως αξίζαμε απόλυτα τη νίκη και αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι το σκορ θα ήταν και ακόμα μεγαλύτερο.

Όπως και να 'χει, θέλω να συγκεντρωθείτε στο πρωτάθλημα, πρέπει να το κερδίσουμε και με την εμπειρία μας και με πίστη, στη φάση των ομίλων του Champions League όπου ανήκουμε και όπου αξίζουμε να βρισκόμαστε, πρέπει να δείξουμε στην Ευρώπη ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Το μπόνους, τώρα μπορούμε να το πούμε...

Όπως είπαμε, ας συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε πάλι στην Ευρώπη, στους ομίλους, εκεί που ανήκουμε. Θέλω να το γιορτάσετε και μετά να συγκεντρωθείτε στον πραγματικό στόχο, δηλαδή να τα πάμε καλά στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα όπως είπα, πιστεύω σε όλους σας, είμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια και το ταβάνι μας είναι ο ουρανός. Ζήτω ο Ολυμπιακός!», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του ηγέτη του Ολυμπιακού και τον… χαμό στα αποδυτήρια της ομάδας, με τα λόγια του κ. Μαρινάκη!

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στον Σεμέδο ο Σα (pics)

Δίπλα στον Σεμέδο ο Σα (pics)

Ο τερματοφύλακας του Θρύλου στέκεται δίπλα στον «αδερφό» του, στην προσπάθεια που κάνει για ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στη δράση!