Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην εθνική Πορτογαλίας ο Ποντένσε!

Στην εθνική Πορτογαλίας ο Ποντένσε!
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 15:06

Το… άγγιγμα του Θρύλου, σε όλο του το μεγαλείο! Μετά τον Ζοζέ Σα και ο Ντανιέλ Ποντένσε κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας, εξαργυρώνοντας σε επίπεδο Euro την αξία του και την ποιότητα, την οποία βγάζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ο Ποντένσε, όπως και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, κλήθηκαν για τα ματς με Σερβία (7/9) και Λιθουανία (10/9) και αποδεικνύουν, με αυτό τον τρόπο της δυνατότητες που δίνει σε έναν ποδοσφαιριστή, ένας Σύλλογος, όπως ο Ολυμπιακός!

Οι νεαρότεροι, οι οποίοι έρχονται από πίσω, όπως ο Ραντζέλοβιτς, ο Μάρκοβιτς, παίρνουν μεγάλη δύναμη, από γεγονότα όπως αυτό και σίγουρα τους δίνει ώθηση, για να συνεχίσουν την προσπάθεια και να δίνουν ακόμη περισσότερα στις προπονήσεις, για να κερδίσουν θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και από εκεί, θέση στη Εθνική!

Διαβάστε επίσης

Προχωράει και του Λοβέρα! (vids)

Προχωράει και του Λοβέρα! (vids)

Συνεχίζονται οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό, ο οποίος ενισχύεται για το «τώρα» και το «αύριο»! Αναμένεται απόψε στην Ελλάδα και ο Μάξι Λοβέρα, για να υπογράψει!

Δίπλα στον Σεμέδο ο Σα (pics)

Δίπλα στον Σεμέδο ο Σα (pics)

Ο τερματοφύλακας του Θρύλου στέκεται δίπλα στον «αδερφό» του, στην προσπάθεια που κάνει για ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στη δράση!