Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευτυχισμένος που ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας!»

«Ευτυχισμένος που ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας!»
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 18:42

Τις πρώτες του δηλώσεις στην Ελλάδα έκανε ο Γιασίν Μπενζιά. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ο οποίος ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ, ενώ απάντηση ότι είναι πολύ σημαντικό ότι οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται και στο Champions League.

Αναλυτικά ο Γιασίν Μπενζιά δήλωσε:

Για τον ερχομό του στη χώρα μας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να κάνω μεγάλα πράγματα με τον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ».

Για την απόφαση του να μετακομίσει στον Ολυμπιακό: «Ήταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλη για την απόκτηση μου. Είναι μια καινούργια πρόκληση για εμένα και ήρθα εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες, όπως ο Βαλμπουενά. Ανυπομονώ να κάνω μία πολύ καλή σεζόν».

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League: «Είναι πολύ σημαντικό ότι θα αγωνιστούμε στο Champions League, αλλά είχα πάρει την απόφαση μου πριν πάρουμε την πρόκριση. Από τον Ιούλιο είχαμε μιλήσει και ήθελα πολύ να έρθω».

Διαβάστε επίσης

Ξημερώματα στην Ελλάδα ο Λοβέρα! (pic)

Ξημερώματα στην Ελλάδα ο Λοβέρα! (pic)

Μετά από ένα μακρινό ταξίδι, ο νεαρός Αργεντινός θα φτάσει στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (30/8) για να κλείσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!