Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας αρέσουν τα δύσκολα!» (vid)

«Μας αρέσουν τα δύσκολα!» (vid)
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 21:08

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά και για τη νέα μεταγραφή που θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ηγέτης της ομάδας βρέθηκε στο Μονακό και παρακολούθησε από κοντά την διαδικασία της κλήρωσης και μετά το τέλος αυτής, τόνισε σχετικά:

«Είναι μια μεγάλη δικαίωση για όλους μας, για τη διοίκηση, τους παίκτες, για τον προπονητή. Μετά από πολύ σκληρή δουλειά, πετύχαμε να προκριθούμε στους ομίλους της διοργάνωσης μαζί με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για αυτό.

Αυτό που έχουμε πετύχει τα τελευταία εννιά χρόνια είναι πως ο Ολυμπιακός έχει καταξιωθεί στα μεγαλύτερα σαλόνια της Ευρώπης. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτό αλλά χρειάστηκε σκληρή δουλειά.

Ο Νίκος Καζαντζάκης με αριστουργηματικό τρόπο, μας εξηγεί γιατί πρέπει να μας αρέσει ο ανήφορος. Εγώ έχω συνηθίσει στη ζωή μου να λατρεύω τον ανήφορο. Αυτό μας δίνει μια ώθηση και περνάει στους παίκτες, στους οπαδούς μας, σε όλους, ότι μας αρέσουν τα δύσκολα.

Η Μπάγερν είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως και η Τότεναμ, όπως και τα αδέρφια μας στη Σερβία. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, είμαστε δυνατοί και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Για τις μεταγραφές:

«Σήμερα ήδη ξεκινήσαμε και αύριο θα δείτε τον επόμενο παίκτη που έρχεται. Έχουμε βέβαια εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Για μας είναι οι καλύτεροι στη χώρα μας και είμαι σίγουρος πως αυτά τα παιδιά θα πρωταγωνιστήσουν και στην Ευρώπη. Έχουν βγει τα ονόματα σήμερα, προλαβαίνετε και τα βγάζετε! Ο Μπενζιά είναι ήδη στην Ελλάδα, ένας ακόμα έρχεται αύριο. Αγαπάμε και πιστεύουμε τους παίκτες μας και είμαστε σίγουροι πως θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ:

«Θέλω ειλικρινά και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ να περάσουν. Είναι καλό για τη χώρα μας πάνω από όλα, είναι καλό για τον Ολυμπιακό. Δεν έχει καμία σημασία η αντιπαλότητά μας στο γήπεδο. Έλληνες είμαστε και θέλουμε να βλέπουμε την Ελλάδα να πηγαίνει μπροστά. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης