Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όνειρο και φιλοδοξία μας να περάσουμε στην επόμενη φάση»

«Όνειρο και φιλοδοξία μας να περάσουμε στην επόμενη φάση»
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 00:15

Την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League κλήθηκε να σχολιάσει ο Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και τόνισε ότι μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα, ωστόσο υποστήριξε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν την πρόκριση στους «16», μιας και έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς...

«Ανεξαρτήτως αποτελέσματος της κλήρωσης, ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα ό,τι και να έφερνε η κλήρωση. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία ξέρουμε παραδοσιακά το μέγεθος που έχει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι εδώ και 10 χρόνια είναι πολύ μεγάλη πρωταγωνίστρια, ότι η παράδοση είναι υπέρ της στα μεταξύ μας παιχνίδια. Η Τότεναμ είναι η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, μία πάρα πολύ καλή μεγάλη και δύσκολη ομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας, με τον οποίο έχουμε τη λιγότερη εμπειρία σε επίσημα παιχνίδια, όμως ξέρουμε ότι εμείς και εκείνοι σαν αουτσάιντερ θα κυνηγήσουμε μία από τις θέσεις της πρόκρισης.

Φυσικά, το όνειρό μας και η φιλοδοξία μας είναι να διεκδικήσουμε μία από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πολύ δύσκολο, όμως μην ξεχνάμε πως είμαστε πάρα πολύ δυνατοί μέσα στην έδρα μας, είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να έρθει να παίξει μέσα στο Καραϊσκάκη. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, με πάρα πολλές φιλοδοξίες και όνειρα, που θέλει πολύ να έρθει η στιγμή που θα παίξει στη φάση των ομίλων. Παρόλο που είναι πάρα πολύ δύσκολο, διαθέτουμε ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που έχουν πολύ μεγάλη θέληση και είναι σίγουρο ότι θα τιμήσουν το σήμα που φοράνε στη φανέλα τους και ανυπομονούν να έρθει η στιγμή για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον Ολυμπιακό».

Για τις εμπειρίες που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός:

«Φυσικά, τεράστιες εμπειρίες θα αποκτήσουμε και είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους ανυπομονούμε και ανυπομονούσαμε να έρθει η ώρα που θα βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Είναι τεράστια η πρόκληση και το κίνητρο για να βρεθούμε απέναντι στα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας ανυπομονούν να έρθει αυτή η στιγμή, γιατί θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να τιμήσουν τη φανέλα που φοράνε».

Τέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε ότι:

«Την ταυτότητα που έχουμε δείξει, την ποιότητα που έχουμε δείξει και τη φιλοδοξία που έχουμε μέσα στον αγώνα μας, την ίδια ποιότητα και την ίδια ταυτότητα που έχει η ομάδα, ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ομάδες καλύτερες από εμάς, που πολλές φορές μέσα στους αγώνες θα μας κάνουν να υποφέρουμε, όμως να είστε σίγουροι πως η ταυτότητά μας σαν ομάδα και η ποιότητα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα στα παιχνίδια μας θα είναι ακριβώς η ίδια.

Διαβάστε επίσης

Μόνο ο Θρύλος!

Μόνο ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και δη στους ομίλους του Champions League! Με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να τρώνε… πόρτα από τα ευρωπαϊκά «σαλόνια» και να ξεφτιλίζονται ξανά…