Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επίκεινται αλλαγές ενόψει Λάρισας

Επίκεινται αλλαγές ενόψει Λάρισας
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 11:35

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται, προ πολλού, τον αγώνα του Ολυμπιακού, με την ΑΕΛ, την προσεχή Κυριακή. Δεν είναι, ωστόσο, τόσο εύκολα τα πράγματα, για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος περιμένει να δει την κατάσταση δύο ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τους Γκερέρο και Γκιλιέρμε. Με δεδομένη και την απουσία του Ρούμπεν Σεμέδο, αντιλαμβάνεται κανείς, ότι επίκεινται αλλαγές, στην ενδεκάδα, την Κυριακή.

Ο Γκιλιέρμε δέχθηκε ένα χτύπημα, στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με την Κράσνονταρ και θα δώσει τη μάχη του, για να το ξεπεράσει και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Μαρτίνς. Ο Βραζιλιάνος είναι κινητήριος μοχλός και ιδιαιτέρως σημαντικός για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς δεν θέλει καν να σκέφτεται το να λείψει ο Γκιλιέρμε, από το ματς με την ΑΕΛ.

Όσο για τον Γκερέρο, ο Ισπανός δεν κατάφερε να βγάλει το ζέσταμα, λόγω μιας σύσπασης και παλεύει για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του αυτές. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο, με τις την πλάστιγγα, αυτή τη στιγμή να γέρνει προς την πλευρά του Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι και ζεστός, από τα δύο γκολ στη Ρωσία.

Διαβάστε επίσης