Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αρχή το ήμισυ το παντός

Η αρχή το ήμισυ το παντός
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 12:42

Ακούγεται αρκετά τετριμμένο και κλισέ, αλλά περικλείει όλη την αλήθεια. Η Τότεναμ, περσινή φιναλίστ του Champions League, απέναντι στη Λίβερπουλ, είναι η πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού και μάλιστα εντός έδρας, στον δεύτερο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με το… αίμα να βράζει, με τον ενθουσιασμό της πρώτης αναμέτρησης, με το γεμάτο Καραϊσκάκη και με τη δυναμική, την οποία ο απίστευτος κόσμος και η εξαιρετική ομάδα, συνθέτουν μαζί, ο Θρύλος μπορεί να πάρει κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση!

Το να περάσει ο Ολυμπιακός ως τρίτος και να συνεχίσει στο Europa League είναι ο ελάχιστος στόχος. Οι Πειραιώτες δεν έχουν μάθει να συμβιβάζονται και το απέδειξαν εκ νέου, όταν όλοι τους είχαν ξεγραμμένους με Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ. Τις πέταξαν και τις δύο έξω, με συνοπτικές διαδικασίες…

Δεν λέει κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει από την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη. Αυτό, όμως, μπορεί να έρθει στο πλαίσιο του «τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο». Ο Ολυμπιακός δεν είναι… μύγα. Είναι σοβαρό μέγεθος, είναι σοβαρή ομάδα. Έχει πολλούς τρόπους να παίρνει το αποτέλεσμα και να το συνδυάζει με ωραίο θέαμα. Είναι μεγάλη ομάδα. Μετρά 19 παρουσίες στο Champions League και στην έδρα του έχει λυγίσει… ομάδες και ομάδες! Η Τότεναμ δεν τον τρομάζει. Και με νίκη στην πρεμιέρα, μπορεί να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα, για να παλέψει για τη δεύτερη θέση, στον όμιλό του!

Διαβάστε επίσης

Επίκεινται αλλαγές ενόψει Λάρισας

Επίκεινται αλλαγές ενόψει Λάρισας

Το μυαλό των ερυθρολεύκων «στρίβει» στο πρωτάθλημα και την ΑΕΛ, με τον Μαρτίνς να έχει κάποιες δυσκολίες στην προετοιμασία του αγώνα και να σκέφτεται αλλαγές.