Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (pics)

«Ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (pics)
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 15:08

Το μεσημέρι της Παρασκευής αφίχθη εντέλει στη χώρα μας, ο 20χρονος Μάξι Λοβέρα, για τον Ολυμπιακό! Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος αποτελεί τεράστια επένδυση για τον Θρύλο, για το τώρα και το αύριο, βρίσκεται, πλέον, επί ελληνικού εδάφους και προχωρά τις διαδικασίες, προκειμένου να γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!

«Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που έρχομαι στον Ολυμπιακό και θα παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έχω μεγάλα όνειρα που θέλω να πετύχω με τη νέα μου ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αργεντινού, ο οποίος πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι σε αυτή τη διοργάνωση αγωνίζονται οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, είναι μια σπουδαία διοργάνωση και μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να δείξω την αξία μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Ο Λοβέρα θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ολοκληρώσει και τυπικά, την έλευσή του στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης