Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος ανάμεσα στα αστέρια! (pic)

Ο Θρύλος ανάμεσα στα αστέρια! (pic)
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 18:37

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου ανήκει, στην ελίτ της Ευρώπης, στους ομίλους του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη (29/08) έμαθαν τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Βρισκόμενοι στον β’ όμιλο μαζί με τις Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα.

Τρεις ομάδες που έχουν μαζί συνολικά αξία κάτι λιγότερο από 2.000.000.000 ευρώ!!! Κάτι το οποίο τα λέει όλα… Οι Πειραιώτες κατάφεραν να βρίσκονται για μία ακόμη χρονιά ανάμεσα στα αστέρια, ανάμεσα σε ομάδες Θρύλους, με τεράστια μπάτζετ και χρηματιστηριακή αξία, πράγμα που δείχνει και την τεράστια επιτυχία του.

Παράλληλα, φαίνεται και το πόσο δύσκολο είναι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στη διοργάνωση. Όμως ο Θρύλος έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα βγαίνει μπροστά και τα καταφέρνει και είναι αποφασισμένος να το πράξει και φέτος, κυνηγώντας την υπέρβαση και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για να δούμε όμως ακριβώς και με αριθμούς την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού, αλλά και τις δυσκολίες που έχει μπροστά του, η χρηματιστηριακή αξία της Μπάγερν Μονάχου είναι 866.650.000, της Τότεναμ 979.500.000 και του Ερυθρού Αστέρα 56.950.000!

Φυσικά, δεν είναι μόνο ο όμιλος του Ολυμπιακού «χρυσάφι», αλλά όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, το επίπεδο του Champions League έχει ξεφύγει, παρόλο αυτά ο Θρύλος είναι και πάλι εκεί… Ανάμεσα στα αστέρια, έτοιμος για μία ακόμη υπέρβαση!

Διαβάστε επίσης

Στην εθνική Τυνησίας ο Μεριά!

Στην εθνική Τυνησίας ο Μεριά!

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για τα φιλικά ματς στις αρχές Σεπτεμβρίου.