Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περιμένω “καυτή” και δύσκολη ατμόσφαιρα στον Πειραιά»

«Περιμένω “καυτή” και δύσκολη ατμόσφαιρα στον Πειραιά»
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 19:16

Την κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Champions League σχολίασε μεταξύ άλλων ο Τόμας Μίλερ, με τον Γερμανό επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο των Πειραιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μίλερ τόνισε ότι έχει αγωνιστεί ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης», γνωρίζοντας πολύ καλά την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στον Πειραιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα έχει ενδιαφέρον που θα παίξουμε κόντρα στη Τότεναμ. Δεν έχω παίξει ποτέ στη καριέρα μου απέναντι τους και ανυπομονώ. Θα αντιμετωπίσουμε την φιναλίστ του περσινού Champions League και νομίζω πως θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια. Ξέρω τι θα συναντήσω απέναντι στον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Περιμένω μία "καυτή" και δύσκολη ατμόσφαιρα. Έχω παίξει εκεί στο παρελθόν. Στο Βελιγράδι θα συναντήσω έναν παλιό φίλο και συμπαίκτη, τον Μάρκο Μαρίν. Από εκεί και πέρα, ο στόχος μας θα είναι να περάσουμε στους "16" της διοργάνωσης».

Διαβάστε επίσης

Στην Ευρώπη διασυρμός, στην Ελλάδα «εξυγίανση»...

Στην Ευρώπη διασυρμός, στην Ελλάδα «εξυγίανση»...

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρεζίλεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο για μία ακόμη χρονιά, γνωρίζοντας ντροπιαστικούς αποκλεισμούς από Σλόβαν Μπρατισλάβας και Τραμπζονσπόρ, αντίστοιχα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι χωρίς «εξυγίανση» δεν μπορούν.

Στην εθνική Τυνησίας ο Μεριά!

Στην εθνική Τυνησίας ο Μεριά!

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για τα φιλικά ματς στις αρχές Σεπτεμβρίου.