Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλει Μποσίλια ο Ολυμπιακός»

«Θέλει Μποσίλια ο Ολυμπιακός»
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 21:46

Τον Γκαμπριέλ Μποσίλια προσπαθεί να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν γαλλικά, αλλά και βραζιλιάνικα Μέσα, επισημαίνοντας ότι οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου της Μονακό.

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσέγγισαν τους ιθύνοντες της Μονακό κατά την παρουσία τους εκεί στο πλαίσιο της κλήρωσης για τους ομίλους του Champions League.

Το όνομα του 23χρονου είχε «παίξει» και το προηγούμενο διάστημα για τον Ολυμπιακό, χωρίς να υπάρξει κάτι περισσότερο. Ωστόσο, πλέον, όπως φαίνεται οι Πειραιώτες κάνουν προσπάθεια για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Κάτι το οποίο βέβαια μένει να φανεί τις επόμενες ώρες, αφού απομένει πολύ λίγο χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Μποσίλια την περυσινή σεζόν εντυπωσίασε στην Ναντ, σημειώνοντας 35 εμφανίσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα, ως δανεικός από την Μονακό.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι…

Θρύλος είσαι…

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν πολύ δύσκολο δρόμο στους ομίλους του Champions League, ωστόσο, με «όπλο» το «καμίνι» του «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί και θα κυνηγήσει την υπέρβαση.